Meny
Forretter |
|
Vårrull med salat og plommesaus
Fiskesuppe med reker, blåskjell (hvis det er sesong), laks og thaigrønnsaker
Friterte kyllingklubber med rød thaisaus
Rat Na - nudler med svin, kylling eller reker og grønnsaker
Kylling satay (med ekte, hjemmelaget nøttesaus)
Fiskesuppe med reker, blåskjell (hvis det er sesong), laks og thaigrønnsaker
Friterte kyllingklubber med rød thaisaus
Rat Na - nudler med svin, kylling eller reker og grønnsaker
Kylling satay (med ekte, hjemmelaget nøttesaus)
Hovedretter |
|
Karri (rød eller grønn) med kylling, svin, biff eller laks
Kylling Hang Le
Thaibasilikum (Pad Ka Prao) med svin eller kylling
Kylling eller fisk med kål og tradisjonelle thaikrydder (Om Pa/Om Gai)
Nudelsalat med reker, svin eller kylling, gjennomsiktige nudler og grønnsaker
Tom Kha Gai - kokosmelksuppe med kylling
Nua namman hoy - biff med brun saus og grønnsaker
Kylling med cashewnøtter
Kylling Hang Le
Thaibasilikum (Pad Ka Prao) med svin eller kylling
Kylling eller fisk med kål og tradisjonelle thaikrydder (Om Pa/Om Gai)
Nudelsalat med reker, svin eller kylling, gjennomsiktige nudler og grønnsaker
Tom Kha Gai - kokosmelksuppe med kylling
Nua namman hoy - biff med brun saus og grønnsaker
Kylling med cashewnøtter